pecet0 15.04.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 w sklepie Black Red White mówili żeby szafki kuchenne nie montować pod blatem dosuwajac do samej ściany tylko aby odsunąć je od ściany o 10cm. O ile przy środkowych szafkach to nie ma różnicy to o tyle przy zewnętrznych będzie po prostu szpara miedzy ściana a szafka.Mam tez jedna "deskę" w takim wzorze jak korpus szafek ale o innym wymiarze, jest szersza ale to da sie w takim dociąć. Jednak mój problem to jak ta deseczkę zaomontowac do szafki/ściany? Aby zasłonić "dziurę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.04.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Końcowy boczek powinien mieć szerokość boku szafki+szczeliny za szafką. Montujesz go od środka szafki wkrętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 15.04.2017 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Jak wkrętami deska do deski? Chyba ze powinienem mieć jakieś łączniki, lub listwy metalowe?Jakas listwa w sumie leży ale nie przyglądałem sie jej bo nie wiedziałem do czego ja narazie użyć to pominąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 15.04.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Płyta do płyty, oczywiście wkręty odpowiedniej długości (mniejszej od 2x grubość płyty bocznej) - nie na wylot. Podobnie, jak korpusy sąsiadujących szafek - też skręcasz wkrętami. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts