krzysztofb51 17.04.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Powiedzcie mi prosze ile kabli wyprowadzic na zew domu tylko do oswietlenia elewacji?Na ta chwile mysle zeby puscic 1 kabel 4x1,5mm ktory bedzie w podbitce i beda oswietlenia punktowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 17.04.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Może warto mieć podział na ściany żeby nie włączać podświetlenia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.04.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgadzam się z przedmówcą. U mnie właśnie tak zrobiłem. Podział na strony świata, włącznik dzwonkowy z czasowym wyłączeniem danego oświetlenia. Do tego oświetlenie ledowe uruchamiane na czujnik ruchu (również czasówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb51 17.04.2017 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Tak mysle czy taki podzial na przod/tyl wystarczy ale mysle ze chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.04.2017 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Na pewno, w dwóch miejscach na raz nie jesteś w stanie się znależć. Na poddaszu mam dwa włączniki dzwonkowe do oświetlenia w podbitce- przód i tył budynku.Na parterze w wiatrłołapie zapalam podbitkę od frontu budynku, a w salonie tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts