Piotrek.rzekotka 17.04.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Tu zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek.rzekotka 17.04.2017 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 w sygnaturze link do dziennia powinien już być. DZIENNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 18.04.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Cześć - fajny projekt i dobra decyzja z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek.rzekotka 19.04.2017 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 dzięki ! Stwierdziliśmy ,że lepiej garaż z pomieszczeniem gospodarczym dać w drugi budynek a w bryle domu zwiekszyć powierzchnie użytkową, która jest lekko pomniejszona przez antresole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anax 28.05.2017 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Witam Również będę realizował ten projekt. Zmiany to powiększenie garażu o 1 m, i podobnie jak u Was powiększenie ogrodu zimowego. Ja chcę przesunąć ścianę przylegającej sypialni do ogrodu i oczywiście krótszej ściany ogrodu o 1 m. Jednak KB odradza mi ten manewr, twierdząc, że będzie to kosztowne i spowoduje utratę funkcjonalności budynku. A jak Wy rozwiązaliście problem powiększenia ogrodu zimowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek.rzekotka 11.06.2017 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Anax, sypialenka za ogrodem nie jest duża, nie ma za bardzo jak ją skrócić. My powiększyliśmy ogród wyciagając go w stronę tarasu, jak na projekcie widac. mieści się cały czas pod dachem. W tej chwili mamy juz zalane słupy od ogrodu. później wrzucę zdjęcia. ODezwij się w wiadomości prywatnej to podyskutujemy. fajnie ,że wreszcie ktoś buduje to co my bo do tej pory mało kto lare postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts