lagerfeld 07.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 poszukuję pilnie hydraulika do rozprowadzenia kanalizy pod chudziak i doprowadzenia wody do domu. jak dobrze pójdzie, to może zatrudnię go do rozporowadzenia instalacji na parterze i poddaszu (oczywiście później). jeśli macie kogoś godnego polecenia (najlepiej aby był solidny i tani, w ostateczności może być to pierwsze) to proszę o namiary (może być na priva). domek znajduje się w łomiankach pod wawą z góry dziękuje: lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thom35 07.09.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Aktualnie u mnie robią kotłownie/ogrzewanie.(budowa rejon- młociny)Nie wiem jak z rozprowadzeniem kanalizy w fundamentach ale myśle,że jak mają czas to zrobią. polecam ich do zrobienia kotłowni i CWU. Robią naprawdę solidnie, choć muszę przyznać że trochę wolno. Ale może i lepiej że się nie spieszą. Jeśli chcesz to jutro mogę wysłać namiar na nich, bo nie mam przy sobie ich tel.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.09.2004 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jeśli chcesz to jutro mogę wysłać namiar na nich, bo nie mam przy sobie ich tel. Tomek oczywiście, że czekam na namiary. dzięki: lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts