zibuch 18.04.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Wymyśliłem, że zrobię zadaszenie w takim stylu z tym, że od strony ogrodu też będzie betonowa opaska (podciąg) czyli obrazowo wstawiamy drewnianą belką między 2 ściany. Jak to zrobić, żeby się nie namęczyć? I jeszcze najlepiej, żeby nie było widać łączników. Chcę to w części pokryć hartowanym szkłem, więc powinno się jeszcze solidnie trzymać. Chciałem dać do wykonania takie stoliki z nierdzewki podobne do wieszaków ciesielskich WB https://e-armet.pl/pl/p/Wieszak-belki-WB-12-51x165x75-/378?gclid=CJOU07bTrdMCFRzgGQod1iUJ8w ale z jak najmniejszymi ściankami i pod to frezować belki. Ale indywidualne wykonanie to koszty no i widoczne to będzie. Może ktoś się spotkał z takim mocowaniem, może są gotowe rozwiązania, nie wiem jakieś w kształcie T, żeby frezować w środku grubości belki?? Chodzi o to, żeby to było możliwie estetyczne do będzie zaraz nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts