admiralbar 21.04.2017 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Jesli wrocimy do tematu, to papa V60 jest papa na pow stabilne wymiarowo, bo jest malo rozciagliwa - mniej niz zwykla papa na tekturze. Jesli chodzi o inne to pozostaje papa na osnowie z poliestru symbol PYE, ew zastanawiam sie nad papa W PET - tansza od tej PYE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 21.04.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 A po co szlifowałeś chudziaka? U mnie był z miksa gładki jak pupcia niemowlaka. I dlatego stwierdziłeś że po przejściu paru osób po niej folia nie spełnia swojej roli :no: Ps. styropian nie jest hydroizolacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 21.04.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 I dlatego stwierdziłeś że po przejściu paru osób po niej folia nie spełnia swojej roli :no: Ps. styropian nie jest hydroizolacją. Brawo, Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 22.04.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 A o podciąganiu kapilarnym słyszałeś?.......U-Boocie:cool: Przecież cos takiego nie istnieje. Poczytaj sobie na watku o płytach fundamentowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 22.04.2017 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 .. ja nie mam foli, dysperbitu, papy...Pierwsza warstwa izolacji XPS- piasek, wody gruntowe na 11 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 22.04.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Brawo, Ty! Brawo Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts