michael_004 18.04.2017 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam jak w temacie posiadam takowe okno i mam z nim problem, ponieważ okno nie domyka się w prawym górnym rogu, przy bliższych oględzinach zauważyłem że podczas kręcenia klamką nie rusza się ten taki "bolec" od wewnętrznej strony okna między zawiasami co jest. Jest jakaś blokada co go zablokowała że się nie rusza i nie domyka czy to jakaś inna awaria? Dodam, iż jestem laikiem w tym temacie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 18.04.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jak czesc okuc "nie chodzi" to najprawdopodobniejsza przyczyna tkwi w uszkodzeniu narożnika Brak przeniesienia napedu.Trzeba poszukac fachmana ktory to zdiagnozuje i naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 18.04.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jeżeli poza tym okno pracuje normalnie to prawdopodobnie to okucia Roto i uszkodzona rozwórka czyli ten element na górze skrzydła odpowiedzialny za uchylanie. Raczej sam tego nie wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts