leonkuczma 18.04.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim. mam takie oto pytanie, mianowicie będę potrzebowal zakupić materiał na budowę szczytów (wymiana dachu)wymiary szczytów to 910x350 jak wyliczyłem potrzebuję około 32m2 cegły. i tu moje pytanie jaką cegłę/pustak powinienem zamówić? głównm problemem jest fakt, że nioe będęmógł jednego szczytu ocieplić, ponieważ jest w granicy sąsiada, a wiadomo jacy nieraz są sąsiedzi :/daltego chyba bym musiał ocieplić od środka ten 1 szczyt, więc i na niego chyba bym musiał wziąć lepszy pustak, macie jakieś pomysły? Tez nie mamograniczone środki, więc czy jest np sens robić szczyt który ocieplę z zewnątrz z np. zwykłego pustaka a ten drugi z lepszego? będę wdzięczny za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 18.04.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 To poddasze uzytkowe czy nie ? Nie lepiej zastapic cegle suporeksem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonkuczma 18.04.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 no fakt nie zaznaczylem.tak, poddasze użytkowe, a czy supporeks to nie mam pojęia nie znam się, patrzyłem na zwykłe pustaki, ale one za dużo ciepłanie zatrzymają i jeszcze na wienerberger ale te troche droższe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts