matizwro 19.04.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dzien dobry .Zna ktos moze firme z okolic Wroclawia , ktora zajmowalaby sie w imieniu inwestora zdobyciem pozwolenia na budowe ? Planuje budowe domu i chcialbym znalezc taka firme aby osobiscie za tym nie biegac . Znalazlem kilka z innych rejonow , ale z Wroclawia lub okolic nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 19.04.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Przeciez cos takiego zalatwia architekt. Kto Ci bedzie adaptacje robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 19.04.2017 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Pozwolenie na budowę z samego załatwiania to akurat nie są skomplikowane sprawy i szkoda komuś za to płacić, zbierasz wymagane dokumenty, zanosisz do inspektoratu i czekasz. Jeśli jesteś z miasta w którym jest inspektorat to jeszcze łatwiej bo jeździć dużo nie trzeba. Architekt adaptujący też może pomóc w załatwieniu, wystarczy że powie Ci co trzeba tzn jakie dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 19.04.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja korzystałem z usług http://www.projkon.pl Jak chcesz projekt z muratora to oni też pośredniczą. Zrobili mi adaptację i sprawnie załatwili PNB ale w moim subiektywnym odczuciu to nie było najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts