bob4u 19.04.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam,przymierzam się do wykonania nr domu na murze pokrytym tynkiem ARMASIL T (kolor biały - bazowy).Chodzi o dwie cyfry, które mam zamiar wykonać przy użyciu szablonów z tworzywa. Pytanie: jaką farbę zastosować? Musi być w kolorze RAL 7024. Technika malowania - myślałem o nakładaniu gąbką? Z góry dziękuję za wszelkie porady i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 19.04.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Z czego robisz szablon i jak przenosisz cyfry na tworzywo? Jestem ciekawa bo może pokusiła bym się o ten sam pomysł, co do farby trzeba poczekać na opinie innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob4u 21.04.2017 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Szablon mam zamiar kupić na allegro. Jest tego dość dużo, różne czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts