kosa2017 19.04.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam,czy sam kit utrzyma szybe w ramie stalowej? I jak to kitować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 20.04.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Kit w ramę, plus blaszki zabezpieczające, następnie wcisnąć szybę w kit ramy, przygiąć wąsy blaszek, nałożyć kit na styku szyba/rama okna. Gotowe.Niedawno rewitalizowałem okno stalowe 50X70 cm 6 szybek. Czyszczenie okna z rdzy i starego kitu,Malowanie okna farbą.Resztę jak na wstępie, tylko zamiast kitu użyłem silikonu szklarskiego, a zamiast szkła, poliwęglanu komorowego. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosa2017 23.04.2017 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 A czy sam kit nie utrzyma mi szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts