OLD_IDAHO 07.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Po miesiący bywania na tym forum jako gość postanowiłem się zarejestrować Jest to mój pierwszy krok na drodze do mojego wymarzonego domu (około 150m2). W tej chwili warzą się losy gdzie on powstanie - okolice Warszawy ver. okolice Trójmiasta. Chciałbym, żeby to były jednak okolice Trójmiasta - dlaczego?? Bliżej morza:) Jeszcze raz pozdrawiam Forumowiczów. PS. Drugi krok -> wybór działki. Tym razem już skontaktuje się z konkretną Grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.09.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Z Krzyżackim pozdrowieniem Mnie z Olsztyna los rzucił do Wwy, ale w przyszłym roku wynoszę się pod Puszczę Kampinoską ( 15 km od "pika komunizma" ). W okolicy działki po 40-45$ Pozdr J Emigracja 1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 07.12.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 ...Jest to mój pierwszy krok na drodze do mojego wymarzonego domu (około 150m2)... Gratuluję ! Możesz uściślić jaka to powierzchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts