Howjlikeforyou2 20.04.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam. Chcialbym przedstawic remont mojego domu z czerwonej cegly. Pierwszym pomyslem bylo ocieplenie oelewacji struktura itd czyli mysle ze zwykla monotonia he. Jednak po przemysleniach plan poszedl w inna strone. Renowacja domu z 1910 roku. Jedni powiedza wariat w co on sie pcha ale mam duzo motywacji do pracy . Dom wymaga generalnego remontu elewacji ,dachu, oraz tego co jest przed domem. Dodam ze dom ma podwojne sciany I jest bardzo cieply. Ceglane masywne fundamenty nie sa popekane oraz brak jakiejkolwiek wilgoci w domu. Budowany stara metoda, moze I dlatego w takim stanie. Nigdy nie byl zalewany woda itd. Przedstawie pare zdjec na ktorych juz zaczelem remont. Bardzo duzo zdjec z remontu wcielo mi po uszkdodzeniu dysku a naprawde bylo by co pokazac. Zalanczam zdjecia I czekam na opinie . Pozdrawian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Howjlikeforyou2 20.04.2017 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Chetnie bym dodal zdjecia tylko nie mam pojecia jak sie je tutaj dodsje. Moze ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandwitch 23.04.2017 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Chetnie bym dodal zdjecia tylko nie mam pojecia jak sie je tutaj dodsje. Moze ktos pomoze? Sposoby są dwa. Możesz skorzystać z ikonki w pasku narzędzi wiadomości, jest to ikonka obrazu z podpisem "Dodaj zdjęcie". Drugi sposób wymaga wrzucenia zdjęć na internetowy serwer - np. w darmowym serwisie imgur.com, skopiowania adresu obrazka (koniecznie z końcówką .jpg) i wstawienie go między znaczniki [/img].</p><p> </p><p> Zapis wygląda wtedy tak: [img]adresobrazka.jpg, a efekt jest taki: http://i.imgur.com/XWNlM9vl.jpg Załączam to samo zdjęcie metodą "Dodaj zdjęcie", żebyś mógł porównać oba sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts