Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z Czerwonej cegly. Remont generalny

Howjlikeforyou2

Recommended Posts

Witam.

Chcialbym przedstawic remont mojego domu z czerwonej cegly. Pierwszym pomyslem bylo ocieplenie oelewacji struktura itd czyli mysle ze zwykla monotonia he. Jednak po przemysleniach plan poszedl w inna strone. Renowacja domu z 1910 roku. Jedni powiedza wariat w co on sie pcha ale mam duzo motywacji do pracy . Dom wymaga generalnego remontu elewacji ,dachu, oraz tego co jest przed domem. Dodam ze dom ma podwojne sciany I jest bardzo cieply. Ceglane masywne fundamenty nie sa popekane oraz brak jakiejkolwiek wilgoci w domu. Budowany stara metoda, moze I dlatego w takim stanie. Nigdy nie byl zalewany woda itd. Przedstawie pare zdjec na ktorych juz zaczelem remont. Bardzo duzo zdjec z remontu wcielo mi po uszkdodzeniu dysku a naprawde bylo by co pokazac. Zalanczam zdjecia I czekam na opinie . Pozdrawian

Chetnie bym dodal zdjecia tylko nie mam pojecia jak sie je tutaj dodsje. Moze ktos pomoze?

Sposoby są dwa. Możesz skorzystać z ikonki w pasku narzędzi wiadomości, jest to ikonka obrazu z podpisem "Dodaj zdjęcie".

Drugi sposób wymaga wrzucenia zdjęć na internetowy serwer - np. w darmowym serwisie imgur.com, skopiowania adresu obrazka (koniecznie z końcówką .jpg) i wstawienie go między znaczniki [/img].</p><p> </p><p> Zapis wygląda wtedy tak: [img]adresobrazka.jpg, a efekt jest taki:

http://i.imgur.com/XWNlM9vl.jpg

Załączam to samo zdjęcie metodą "Dodaj zdjęcie", żebyś mógł porównać oba sposoby.

dom-i-rabata.jpg