AgnesK 03.09.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Za tych wszystkich, którzy stracili życie w Biesłanie... (')(')(') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.09.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Jacek Kaczmarski "Rzeź niewiniątek" Dzieci dzieci chodźcie się pobawić z żołnierzamiW ostrzach mieczy słońce świeci, konie chwieją łbamiW uszach oczach i nozdrzach wre stypa much Matki matki puśćcie swe pociechy do wojakówWłócznie, pałki i arkany gratka dla dzieciakówWciąż się śmieją i rozumieją bez słów To nie krew na ostrzu mieczaTo zaschnięty sok granatuTo nie włosy na arkanieTo zbłąkane babie latoTo nie skóry strzęp na włóczniTo proporzec wiatr odtrącaTo nie ognia ślad na pałceOsmaliła się na słońcu Ptaki ptaki chodźcie się pożywić po żołnierzachNie byle jakie to ochłapy na ich drodze leżąW uszach oczach i nozdrzach wre stypa much Piaski piaski dawno po was przeszły wojska w sławieI nie chcą zasnąć rozrzucone czaszki po zabawieWciąż się śmieją i rozumieją bez słówWciąż się śmieją i rozumieją bez słówWciąż się śmieją i rozumieją bez słów..... 1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 http://www.diecezja.wloclawek.pl/Caritas/images/swiec.gif tym, którym bandyci strzelali w plecy ... dzieciom ... http://www.diecezja.wloclawek.pl/Caritas/images/dziecko1.jpg ___________________ strzelając do dzieci - strzelaliście do siebie ... brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 ...Boże, daj siłę tym, którzy muszą się zmierzyć z morzem cierpienia, daj niebo tym, którzy już bólu nie czują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 05.09.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 http://www.diecezja.wloclawek.pl/Caritas/images/swiec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marty 06.09.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Brak słów[`] [`] Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Tak mi smutno.... Boję się o przyszłość mojego synka, ma 6 lat ... Zróbmy coś, bo nie chce się żyć na takim świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Tak mi smutno.... Boję się o przyszłość mojego synka, ma 6 lat ... Zróbmy coś, bo nie chce się żyć na takim świecie... Może nie w nastroju, ale po prostu w stosunku do terrorystów przestańmy mówić o prawach człowieka, których terroryści nam odmawiają. Terroryzm należy wyplenić żelazem i ogniem bez litości. Gdyby to były zamachy na żołnierzy, to byłby to akt wojny. Ale cywile, dzieci... Nie mam słów, które by pozwalały okazać litość terrorystom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 06.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ktoś mi powie że dla rosyjskich władz ludzkie życie jest coś warte ????Boli mnie to najbardziej, że dramat i nienawiść ludzkości dotyka życie za młodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.09.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ktoś mi powie że dla rosyjskich władz ludzkie życie jest coś warte ???? Boli mnie to najbardziej, że dramat i nienawiść ludzkości dotyka życie za młodu A może zapytajmy ile jest warte dla terrorystów? ofiary zawsze mają być oskarżone o to, że je się morduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 To jest bardzo bolesne. Placze patrzac na swoje dzieci w jakich zyja okrotnych czasach!!!!!!!!!!!!! stawiam sie na miejscu rodzicow ktorzy stracili dzieci i serce mi krwawi!!! ŁĄCZMY SIE W BOLU Z MATKAMI I OJCAMI TYCH DZIECI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryna 06.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Straszna i dla mnie niepojeta jest ta zbrodnia na niewinnych dzieciach tak rosyjsckich jak i czeczenskich. patrzac na to nie jestem w stanie powiedziec jak ja bym sie zachowal gdyby to mnie dotknelo. jedno co zrobilem to tlumaczylem dziecku co ma robic gdyby to je spotkalo. ale to tylko dziecko ono musi sie bawic. i tak nic z tego co mu przekazalem nie zapamieta. Wola Boga co bedzie sie dzialo. LUDZIE MUSIMY BYC DLA SIEBIE LEPSI. JESLI KTOS CHCE MIEC WLASNY KRAJ NIECH GO MA.MINUTA CISZY DLA PAMIECI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.09.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 POLSKA walczyła o swoją niepodległość ponad 120 lat, ale nikt z tego powodu nie strzelał do dzieci..... Gdyby tak było, nie chciałbym być POLAKIEM !!! Kiedy patrzyłem na relację na żywo na różnych kanałach nasuwała się tylko jedna myśl : Pan Bóg jest bardzo cierpliwy, i kocha ZIEMIĘ, że po czymś takim tego wszystkiego nie roz... http://www.diecezja.wloclawek.pl/Caritas/images/swiec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Szkoda, że Ten na Górze patrzył na to z b o k u - to straszna próba dla jego wyznawców, dla mnie zbyt okrutna. Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.09.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Zawsze dzień pracy zaczynam od lektury prasy....Dzisiaj nie mogłem oglądać tych przerażających fotografii............. http://www.fotcom.biz/polska/Podlasie/Podlasie-146.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 http://www.wohllaib.de/ew/images/Kerz..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 06.09.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Płakałam w kinie widząc scene, gdy lew wyrywał dziecko matce z ramion... To był tylko film... Dziś brakło już łez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 ...pozostaje mieć nadzieję,że małe serduszka odzyskały już spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość isia_50 06.09.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Gdy patrzę na zdjęcia tych dzieci, wciąż płaczę. Tak jak dziś rano gdy dostałam do ręki Newsweeka. Sama jestem matką i ta tragedia jest dla mnie niewyobrażalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 To co się stało to ... poprostu słów brak... widziałem już różne rzeczy, ale żeby brać się za dzieci to poniżej wszelkich często mocno obniżonych poziomów... zapalam świeczkehttp://www.diecezja.wloclawek.pl/Caritas/images/swiec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts