lambert86 21.04.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Czy ktoś z Szanownych kolegów/koleżanek ma jakieś informację na temat zbiorników na cwu firmy kingspan.Zbiorniki z nierdzewki z 12 letnią gwarancją. Zastanawiamy się czy zamiast galmet/lemet/ermet itp. nie wybrać czegoś takiego.Może ktoś z Was używa taki zasobnik i co nieco opisze czy warto się w to pchać. http://allegro.pl/kingspan-250l-2w-zasobnik-bojler-cwu-nierdzewny-i6600621174.html dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.04.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Mogę tylko napisać, że mój bojler Kospel z trzyletnią gwarancja na powłokę przerdzewiał po czterech latach i zaczął przeciekać. Nie pomogła "trwała powłoka z emalii". Teraz to takie g... robią, że chyba tylko nierdzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambert86 21.04.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 masz rację, tylko mówią, że nierdzewka nierdzewce nie równa i stąd pytanie... kinspan daje grzałki w cenie, termica nie. Ten kingspan chyba nie posiada rewizji, ale czy to potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof73 22.04.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 czy są jeszcze dobre zasobniki ciepła?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.04.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 ja mam atlantica kilka sztuk. Najstarszy ma ok 12 lat. Nie ciekną. Teraz chyba bym kupował nierdzewkę potaniały mocno. Trzeba tylko zwrócić uwagę na izolację takich zbiorników. Często jest to 10 mm pianki oklejonej na zbiorniku. Wtedy straty są dość duże. Niewielu producentów podaje takie informacje przy swoich produktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts