yoora 22.04.2017 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Hej, Jakiś czas temu zakupiłem mieszkanie i w wyposażeniu standardowym mam grzejnik taki jak tu:https://www.ogrzewanie.sklep.pl/pl/p/Grzejnik-lazienkowy-drabinkowy-Enix-ASTER-A-612-600x1216-moc-829-W-grzejnik-z-podlaczeniem-dolnym-o-rozstawie-przylaczy-550-mm/1880 natomiast średnio pasuje do ogólnej wizji łazienki.Potrzebuję pomocy w wymianie tego grzejnika a konkretnie czym się kierować przy poszukiwaniu innego.Łazienka ma ok 5,5 m2, wysokość ok 2,7, grzejnik będzie jedynym źródłem ciepła w pomieszczeniu, jest to blok.Mam szukać grzejnika w podobnej mocy ? Wielkości ?Może ktoś ewentualnie podrzuci jakieś przykłady.Szukam generalnie grzejnika szarego/grafitowego. Rozstaw śrub nie ma znaczenia bo grzejnik jeszcze nie wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts