coachu13 22.04.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Czy więźba dachowa powinna być na dotyk do ścianek działowych na poddaszu ?Powiecie, że pracuje. OK. Ale jak w takim razie zabazuje na niej sufit podwieszany i pójdę na strych to wszystko mi popęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb51 23.04.2017 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 nie, wiezba nie powinna dotykac ani byc na styk z zadna sciana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 23.04.2017 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Ok.Rozumiem.Ale potem jak będę po niej chodził a zapewne tak będzie. Nawet rzadko. To mi chyba popeka sufit z gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 23.04.2017 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 23.04.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 I można się przed tym jakoś zabezpieczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 24.04.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Pewnie jakąś dylatację trzeba by zrobić, żeby płyty mogły pracować.Ja mam sufit na wieszakach i już po dwóch latach w jednym miejscu pojawia się lekkie pęknięcie - taki urok. Po paru latach tych pęknięć będzie więcej, ale kto by się tym przejmował - ważne, żeby odprysków nie było, a jak będą, to za parę lat zrywasz starą taśmę, przyklejasz nową taśmę, kładziesz gładź, malujesz sufit i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts