dworekretro 23.04.2017 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witajcie,Wlasnie dostalam wycene bram garazowych i nie wiem na ktore sie zdecydowac HormanWisniowski z napedem wisniowskiWisniowski z napedem sommer A mozr podpowiecie mi gdzie, oprocz hormana, znajde bramy i drzwi pasujace, bez zadnej obramowki- tak jak robi wisniowski Cos w tym styluhttps://www.google.pl/search?q=hormann+brama+gara%C5%BCowa&rlz=1CDGOYI_enPL682PL682&hl=pl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiz5KOl9LnTAhXGYVAKHTSUC60Q_AUIBygB&biw=375&bih=591#hl=pl&tbm=isch&q=brama+gara%C5%BCowa+segmentowa+hormann&imgrc=ksfIxA3E2dGPFM:&spf=387 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.04.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Nie do końca rozumiem, co masz na myśli mówiąc "obramówka"? Chodzi o uszczelkę dookoła? Jeśli tylko o jej widoczność, to rzecz jest tylk ow odpowiednim dopasowaniu wielkości bramy i/lub wykończeniu ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 27.04.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Bierzesz pod uwagę tylko bramy wyposażone w napęd czy rozważasz także zakup bramy i napędu osobno? Czy te wymienione propozycje są ostateczne czy nie widzisz przeszkód z zaproponowaniem ci czegoś innego. P.S. Przyznam, że ja sam bramę i napęd mam osobno, była to świadoma decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trais 30.04.2017 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 ja też tak mam. Napęd somfy a brama horman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek02691719515419 10.06.2017 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Jeżeli mogę się dołączyć, poza wyborem napędu zwróciłbym uwagę na folię wierzchnią bramy i warunki ogólnej gwarancji . Niestety u mnie po niecałych 6 latach ww. folia zaczęła się odklejać i pękać. Firma Wichers nie che che uznać wady fabrycznej towaru. ps. a pamiętam jak dziś gdy zastanawiałem się pomiędzy wyborem bramy Wiśniowskiego lub Wichersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.06.2017 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wrzuć zdjęcia, będzie wiarygodniej. No i pokaż gwarancję na podstawie której oczekujesz uznania wady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts