adasko960 23.04.2017 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam tak sie zastanawiam co tu poszło nie tak że na zdjeciu komin tak wyglada, chodzi mi o te jasne miejsce czy można to jakos zlikwidować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.04.2017 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Fachowcem nie jestem ale mam podobnie, są to wykwity solne. Jak wilgotno to pewnie nie widać. U mnie miejscami podobnie ale już nie zwracam na to uwagi. Sąsiad sam robił płot z klinkieru, użył czarnej gotowej zaprawy żeby takie coś nie wylazło i ...wylazło. U mnie murarz zrobił tylko brzeg fugi między cegłami czarną zaprawą (dalej wgłąb zwykłą) i też trochę wyszło ale znacznie "taniej" niż u sąsiada. Znalazłem poradę na FM, oto link http://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-29383.html Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez wg39070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko960 24.04.2017 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Tylko właśnie fachowiec zapewniał mnie ze tak dobierze zaprawę ze nic nie powychodzi a tu jednak. Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts