Peterek 07.09.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam wszystkich, a w szczególności hydraulików . Zdecydowałem się na ogrzewanie podłogowe w całym domu, mam projekt w systemie Wirsbo. Domyślam się, że ten system nie jest tani. Z chęcią przesiądę się na coś tańszego (bida mi zagląda ) tylko poradźcie mi na co. Teraz co firma to własne łączówki rozdzielacze itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 08.09.2004 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A może jest jakiś fachowiec na forum? a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 08.09.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Z której strony Warszawy budujesz? Jeśli płd do mogę polecić Ci dobry sklep, gdzie potrafią rzetelnie doradzić. Kupowałem u nich wszystko do instalacji wod-kan, łącznie z kotłownią i jestem bardzo zadowolony. Sklep mieści się w Piasecznie. Jeśli będziesz zainteresowany daj znać, podam Ci namiar na nich.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 08.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam Dokker daj mi namiary na ten sklep w Piasecznie, to moje okolice, a jestem właśnie na tym etapie. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 08.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam Dokker daj mi namiary na ten sklep w Piasecznie, to moje okolice, a jestem właśnie na tym etapie. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 08.09.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Właściciel nazywa sie Sławomir Wachowicz, nr tel. 737 08 35. Adresu nie pamiętam, jeżdżę tam na pamięć. Potrafili sensownie doradzić, rozmawiaj z panem Sławkiem.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 08.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam Dokker daj mi namiary na ten sklep w Piasecznie, to moje okolice, a jestem właśnie na tym etapie. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 08.09.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dokker Dzięki za namiary.Mam nadzieję, żę te moje poprzednie posty przestaną się wysyłać, bo zupełnie nie rozumiem jak to się dzieje, że wyslały się tyle razy. Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 09.09.2004 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Dzięki Dokker, na pewno zadzwonię i pojadę. Ja buduję na północ od Wawy, ale nie szkodzi taka odległość to nie odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts