GreenAgnes 24.04.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Cześć, szukam producenta okien drewnianych, który odtworzyłby historyczny wygląd oryginalnych okien. Mieszkam w łódzkiem. Od kilku tygodni czytam wszystkie opinie i mam już*mętlik w głowie . Czy ktoś z Was może polecić*mi jakiegoś*wykonawcę? Czytałam o łódzkim Aries, ale w sieci nie ma prawie opinii o nich. Zastanawiałam się*nad Nowackimi – wysłalam nawet prośbę*o wycenę, ale na razie bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fewnian 22.02.2018 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Cześć, szukam producenta okien drewnianych, który odtworzyłby historyczny wygląd oryginalnych okien. Mieszkam w łódzkiem. Od kilku tygodni czytam wszystkie opinie i mam już*mętlik w głowie . Czy ktoś z Was może polecić*mi jakiegoś*wykonawcę? Czytałam o łódzkim Aries, ale w sieci nie ma prawie opinii o nich. Zastanawiałam się*nad Nowackimi – wysłalam nawet prośbę*o wycenę, ale na razie bez rezultatu. Takie prace wykonuje nasza firma okienna. Znajdujemy się na Ukrainie. Podczas rekonstrukcji zabytków architektury w naszym kraju, okna montowane są tylko z drewnianymi podwójnymi szybami. Dodałem kilka zdjęć z naszej pracy na temat wymiany okien w takich budynkach. Mamy doświadczenie w produkcji naszych okien w Niemczech i instalowaniu okien w Niemczech. Edytowane 22 Lutego 2018 przez F*ewnian Naprawiono po komentarzach moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts