starwars1 25.04.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Witajcie, Obecnie w domu mam 12 rolet Yooda, z czego 11 jest zaprogramowanych do pilota pilota Artistic (15 kanałowy). Ostatnio podłączyłem do zasilania 1 roletę (nie była używana od początku) i chciałbym ja dodać do pilota.Znalazłem instrukcję jak to zrobić ale chyba robię źle.Próbowałem to zrobić w ten sposób:a) ustawiam na pilocie kanał pod którym chce mieć roletęb) wciskam 2x przycisk P2c) wciskam przycisk 1x góra na pilocied) wciskam przycisk 2x dół na pilocie Niestety nic się nie dzieje, tzn. wg. instrukcji roleta podczas wciskania przycisku P2 powinna wydać sygnał dźwiękowy a tak się nie dzieje, potem również roleta nie reaguje. Dodam że po podłączeniu zasilania roleta nie wydała dźwięku (wykonała dwa krótkie ruchy góra/dół co jeżeli dobrze wyczytałem świadczy o tym że w pamięci jest już jakiś pilot. Dziekuje z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starwars1 26.04.2017 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Mały update. Wczoraj jakimś cudem przy kolejnej próbie roleta wydała dźwięk (po naciśnięciu przycisku programowania na rolecie) i reszta programowania wykonałem wg. kroków jak powyżej i udało się sparować roletę z pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts