wojtek4213 26.04.2017 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam, to moje pierwsze pytanie na forum, nie znalazłem podobnego wątku. Jak bardzo złym/dobrym pomysłem jest zaizolowanie ścianki kolankowej od wewnątrz i zewnątrz, pozostawiając styk z dachem na całej powierzchni? Z zewnątrz wełna, od wewnątrz perlit, albo inny izolator między dwiema ścianami, i wełna pod dachem. Z pewnych przyczyn - chęć zachowania oryginału i delikatność ścian, mogę nie móc wybić ścianki kolankowej na górze, żeby połączyć z sobą spójnie izolację. Moja szybka ilustracja jest tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 26.04.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam, to moje pierwsze pytanie na forum, nie znalazłem podobnego wątku. Jak bardzo złym/dobrym pomysłem jest zaizolowanie ścianki kolankowej od wewnątrz i zewnątrz, pozostawiając styk z dachem na całej powierzchni? Z zewnątrz wełna, od wewnątrz perlit, albo inny izolator między dwiema ścianami, i wełna pod dachem. Z pewnych przyczyn - chęć zachowania oryginału i delikatność ścian, mogę nie móc wybić ścianki kolankowej na górze, żeby połączyć z sobą spójnie izolację. Moja szybka ilustracja jest tutaj: [ATTACH=CONFIG]387561[/ATTACH] Ja bym kombinował żeby izolacje sciany i dachu jednak połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts