majjjlenka 28.04.2017 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam, moi drodzy forumowicze, niezastąpieni w aranżacji przestrzeni Bardzo proszę o pomoc w aranżacji łazienki w domku jednorodzinnym. Wymyśliłam sobie, żeby w pomieszczeniu jak na zdjęciu zmieścić łazienkę z pralnią... Co bym chciała: -prysznic -umywalka z szafką -wc -część pralni - pralka, ewentualnie suszarka albo wisząca suszarka na ubrania, część zabudowana w której schowam chemię, mopa, wiadro itp a jeśli nie da się, to jak zaaranżować samą łązienkę? z prysznicem i wanną? bo mam wrażenie że jest bardzo duża jak tylko na lazienkę... Pomocy!! z góry dziękuję za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 28.04.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Dużo zależy od tego czy jest to jedyna łazienka w domu, ile osób będzie z niej korzystać, jak bardzo chcesz w niej wannę, czy jest miejsce na pralkę gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 28.04.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 wszystke dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 30.04.2017 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Alicya baaaardzo dziękuję za piękne pomysły W domu będzie jeszcze ubikacja, będzie z niej korzystać 4 osoby w dalszej przyszłości mam nadzieję Póki co 2 i mały szkrab Na wannie aż tak bardzo mi nie zależy, bardziej zależy mi na pralni, więc jestem w stanie zrezygnować z wanny na rzecz pralni ale z drugiej strony nie lubię pustej przesrzeni w dużych łazienkach więc najlepszy jest pomysł z wanną, pralnią i prysznicem 3w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts