Jan761 29.04.2017 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Opisalem Ci dokladnie tak jak sie to wykonuje Wycinaj tak jak Ci sie wydaje Nie chodzi o mnie. Ja się na tym nie znam. http://www.regel-air.pl/f/docs/118/instrukcja%20monta%C5%BCu%20REGEL-air%20K%20RF.pdf W tym twoim filmie też są wycięcia w pionie na ościeżnicy nie na skrzydle. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Jan761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.04.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Tam jest vento a nie wycinanie uszczelek. Jakbys mial specjalne perforowana uszczelke to robi sie to jeszcze inaczej.wycina uszczelki na dole oscieznicy zas uszczelka perforowana jest na calej dlugosci gornej skrzydla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan761 29.04.2017 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Tam jest vento a nie wycinanie uszczelek. Jakbys mial specjalne perforowana uszczelke to robi sie to jeszcze inaczej.wycina uszczelki na dole oscieznicy zas uszczelka perforowana jest na calej dlugosci gornej skrzydla. Myślałem, że zasada działania jest taka sama. Takich uszczelek nie widziałem w sprzedaży. Pozdrawiam Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Jan761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts