e2rduo 29.04.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Witam.Zamierzam wyburzyć istniejący "ganek" w moim domu i wybudować nowy na całej długości domu (10m) i szerokości 2.5m.Pustaki już zakupiłem. Chciałbym jednak się zapytać czy wykończenie stropu który będzie służył też jako taras, do niego będą przymocowane schody i bedzie tam wejście na poddasze domu. Mój plan to płyta lana z betonu B25 grubości 16cm zbrojana, zakotwiona do sciany domu. Ze spafkiem 2%.Następnie 2 warstwy papy termozgrzewalnej.Potem Polistyren ekstrudowany 10cmnastępnie folia izolujaca i siatka i klej.I na koniec dobrej jakości płytki.Na brzegu chcę zamontować okucia oraz rynne. Okucia będzie wpuszczane pod ostatnią linie płytek. Czy to dobre rozwiązanie? heh tylko co z dylatacja ? Poradzi ktoś jak to zrobić lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts