mermaid 29.04.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam ! Mam dylemat. Czeka mnie wymiana drzwi garażowych. Nie wiem na jakie sie zdecydować - segmentowe czy uchylne? Wymiary otworu to 2,50 x 2,00 metry, drzwi umieszczone są od strony południowej. Cena drzwi segmentowych z napędem to koszt 3200 brutto. Bramy uchylnej, ocieplanej 2304 brutto. Bardzo proszę o radę co wybrać? Czy firma Wiśniowski to dobry wybór? PozdrawiamMonika Edytowane 6 Maja 2017 przez mermaid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mermaid 06.05.2017 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam ! Czy ktoś na forum mógłby mi doradzić? Czy warto inwestować w bramę segmentową lub uchylną w przypadku wolno stojącego garażu? Jeżeli tak, to którą wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 06.05.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Garaż pojedynczy czy w szeregu ? jest ocieplony ? z czego zbudowany ? ile masz miejsca przed garażem ? parkować będziesz tylko osobówką ? te podane przez ciebie 2x2,5 m to chyba rozmiar bramy a nie garażu ? ( no chyba że traktorek do trawy chcesz tam chować ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mermaid 06.05.2017 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Garaż jest pojedynczy, ale do tylnej ściany dobudowany jest drugi garaż kuzyna. Garaż nie jest ocieplany. Został postawiony około 40 lat temu. Miejsca przed garażem jest dużo. Garażowania będzie osobówka - VW Polo. Podany wymiar to wymiar otworu . Nadproże jest dosyć niskie - około 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 19.06.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Jestem w podobnej sytuacji. Ja montuję bramę segmentową z niskim prowadzeniem - 10cm nadproża. Koszt ok. 3500. Ze względu na to, że wg. informacji jakie posiadam bramy takie są cieplejsze. A mam garaż jeszcze niższy od ciebie. aleTRAKTOREK SIĘ ZMIEŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 19.06.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 W tak małym garażu zdecydowanie najlepiej pasować będzie brama segmentowa, praktyczna i nie zajmujaca duzo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts