owad 29.04.2017 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Witam, Czy można zastosować siatkę zbrojeniową pod płytki podłogowe i czy to coś pomoże na ewentualne pęknięcia? Chodzi o pęknięcia w posadzce. Nie chcę żeby po ułożeniu kafli zrobiła mi się rysa. Pęknięcie a właściwie łączenie posadzki powstało przez powiększanie posadzki i jej dolewanie. Czyli był plan na taką wielkość posadzki a potem coś się zmieniło i płyta została powiększona. Chodzi o płytę/posadzkę w garażu. Dzięki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 30.04.2017 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Pęknięcia najlepiej uzupełnić żywicą - grubsze rysy naciąć i poklamrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owad 02.05.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 O żywicy już pomyślałem tylko nigdy nie robiłem tego i nie wiem czy to będzie skuteczne więc na wszelki wypadek pomyślałem o zbrojeniu pod kafle. A czy jeśli takie pęknięcie wilgotnieje w czasie mocno deszczowej pogody (jest to podłoga w garażu) to żywica to uszczelni? Coś sprawdzonego polecisz? Chodzi o żywicę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 02.05.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 http://www.alchimica.com.pl/budowlana-masa-uszczelniajaco-klejaca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts