czytelnik 07.09.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Pytałemo to w innym watku, ale tam się zagubiło wśród innych wypowiedzi, więc przeklejam i pytam jeszcze raz w oddzielnym wątku. Developer budujący mój szeregowiec wstawił nam okna z profili Ergo Plus, takie jak opisane są na poniższej stronie (z uszczelnieniem zewnetrznym) http://www.azoty.tarnow.pl/?doc=oferta&id=222 Wcześniej miały być profile Veka chyba euroLINE (niestety niedopatrzenie w umowie, że nie wpisaliśmy nazwy profili tylko parametry techniczne okien). Do okien tych są okucia firmy Gretsch-Unitas, wsp.K szyby = 1.1 (szyba heroglas) Producent okien firma Euroenergia spólka z o.o. (przed zmianą nazwy DGG Toruń) chciałem zapytać co warte są te profile Ergo Plus, czy można się obawiać że okna z nimi mogą sprawiać jakieś problemy i jak wypada porównanie tych profili do profili Veka (3 komorowych) ? z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czytelnik 08.09.2004 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Może ktoś się jednak spotkał z takimi profilami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.09.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 ....Developer budujący mój szeregowiec wstawił nam okna z profili Ergo Plus, takie jak opisane są na poniższej stronie (z uszczelnieniem zewnetrznym) http://www.azoty.tarnow.pl/?doc=oferta&id=222 Wcześniej miały być profile Veka chyba euroLINE (niestety niedopatrzenie w umowie, że nie wpisaliśmy nazwy profili tylko parametry techniczne okien). Do okien tych są okucia firmy Gretsch-Unitas, wsp.K szyby = 1.1 (szyba heroglas) Producent okien firma Euroenergia spólka z o.o. (przed zmianą nazwy DGG Toruń) chciałem zapytać co warte są te profile Ergo Plus, czy można się obawiać że okna z nimi mogą sprawiać jakieś problemy i jak wypada porównanie tych profili do profili Veka (3 komorowych) ?... nie zetknalem sie ale chcialbym cie z lekka uspokoic. Realnie nie masz juz wyboru - masz okna i jesli tylko producent nie poszedl na skroty i nie zaoszczedzil tu i owdzie powinienes byc zadowolony.Masz rekojmie o ile sie nie myle 4 letnia wiec jak tylko cos bedzie nie tak - reklamuj - zapytaj na priv Pchelka co o nim sadzi Co do firmy - poprzedniczka (DGG) miala dobra opinie - a w sumie jak znam zycie to ci sami ludzie na produkcji dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts