moby666 02.05.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witam !Chcę położyć kamień dekoracyjny w przedpokoju, ale mam kilka wątpliwości z tym związanych.1. Jak układać w wewnętrznych narożnikach ? ( fazować ,czy układać doczołowo) 2. Czym wykończyć płytkę, jeśli nie kończy się ona w narożniku, a widoczny jest jej koniec ? ( akryl silikon) ?3. Czy mogę kleić go na klej do glazury ?Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 02.05.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 te pytania chyba trzeba umieścić w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEGU 24.05.2017 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Witam ! Chcę położyć kamień dekoracyjny w przedpokoju, ale mam kilka wątpliwości z tym związanych. 1. Jak układać w wewnętrznych narożnikach ? ( fazować ,czy układać doczołowo) 2. Czym wykończyć płytkę, jeśli nie kończy się ona w narożniku, a widoczny jest jej koniec ? ( akryl silikon) ? 3. Czy mogę kleić go na klej do glazury ? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Dzień dobry, Jakiego typu kamień dekoracyjny będziesz montować? Gipsowy czy betonowy? Na jakim typie ściany? Czy kamień ma fugę, czy trzeba go fugować a może montuje się go bezfugowo? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 31.05.2017 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 mnie takie zastosowanie kamienia bardzo się podoba ale szkoda, że to tak bardzo się kurzy i potem ciężko to wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts