Kamelm 03.05.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam, na wstępie chciałem zaznaczyć, że jest to mój drugi temat z drugim projektem, lecz jest to projekt wybrany przez naszych znajomych, którzy chcą się wybudować obok nas, a ja w ich imieniu zakładam temat gdyż to ludzie troszkę starszej daty.. https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-bonsai-2-g2-m6ed219983e888 Z tego co wiem mają do dyspozycji 500tys do stanu "pod klucz ", czy to realne? Co myślicie o projekcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 03.05.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Napisz ile mają lat, ile dzieci, w jakim wieku, wjazd na działkę od jakiej strony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamelm 03.05.2017 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Rodzina 2+2 po 40stce, dzieci już blisko 18, wjazd mają od wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 03.05.2017 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 To troche trudno doradzić, bo dom jest duży, 3 pokojowy z czego zaraz może się okazać, że 2 pokoje będą puste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamelm 03.05.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Mają zamiar wziąć do siebie później swoich rodziców także pokoje nie będą puste Czy dom posiada jakieś drogie/niepotrzebne rozwiązania, które można pominąć, czy też zamienić na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts