karster 01.11.2018 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Ja mam gipsowe dolina nidy zeta. Ładne, rowne. Jeden pokój brat dla mnie przeszlifował żyrafą i pomalował farbą chems. Wygląda super. Ale jak teraz było tak zimno to po wcześniej juz suchych tynkach, lała się woda. Zwłaszcza po sufitach. Jak wcześniej postawiłem przy scianie dwa baloty styropianu to po ich zabraniu kilka tyg pozniei sciana byla czarna (nie zdążył wtedy tynk od nowego sie wysuszyć i grzybek przy wstał). PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafhi 01.11.2018 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 No cenne uwagi ... czyli czekać pozostaje schnie to u mnie słabo zwłaszcza na sufitach ale dopóki nie będzie źródła ciepła to tak być będzie pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.11.2018 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Tynki gipsowe należy przeszlifować aby schły. bez tego to i kilka miesięcy za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafhi 13.11.2018 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 hmm będę musiał wziąść te żyrafę i jednak to zrobić. A tymczasem gwiazdka nadeszła ( w tym roku będzie bardzzooo kosztowna) - schodzą pierwsze elementy kotłowni - zbiornik 300l z sunexu z wężownicą 3,4 l - podpatrzony u paru kolegów z forum Długo się zastanawiałem nad tym elementem bo nie bylem świadomym przy wyborze pompy ciepłą, że jednak wężownica ma tu spore znaczenie. Sama pojemność 300 l nie jest aż tak istotna jak pow. wymiennika 3,4 m2 - ta powierzchnia spokojnie pozwala na szybkie nagrzanie zbiornika. Zwłaszcza istotne to jest dla tych którzy zamierzają grzać w G12 i chcą uniknąć "ciągłego" dogrzewania zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walec7_7 22.11.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Jak idzie klejenie styro, działasz jeszcze? Jak reszta elementów do kotłowni? Proszę kilka zdjęć po montażu wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts