sanciej 07.09.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam. Poszukuję ekipy budowlanej z referencjami na stan surowy zamknięty w okolicach Białegostoku. Start na wiosnę. Sanciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraon76 22.09.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Hey, możesz pogadać z moimi budowlańcami, w tej chwili cała ich robota jest do zobaczenia w pełnej okazałości. Chłopaki opuścili budowę dwa tygodnie temu i z tego co wiem to nie mają dalszych planów. Co można o nich powiedzieć??????? Nie są drodzy, zero gorzały na budowie (jeżdżą samochodami), jak twierdzi mój inspektor nie są szpecami od szalunków - ale to chyba ujdzie (a poza tym to inspektor wkręcał nam swoją ekipę ), nie są specjalnie kontaktowi czyli są małomówni ale za to pracowici. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 05.11.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam!Jak jeszcze szukasz to mogę ci polecić ekipę która u mnie buduje - jak powiedział o nich kierownik budowy gdy oglądał ich robotę - tak równych ścian piwnicy dawno nie widziałem - rewelacja, a zbrojenie książkowe.Sami o sobie mówią że po nich jeszcze nikt nie poprawiał. Służę danymi ekipy i możliwością obejrzenia budowy mojej i innych ich budów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniczka 16.11.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 ja też szukam pożądnej ekipy mam obecnie stan surowy zamknięty, surowy zrobit wujaszek z brygadą a dachowców miałam suuuper!!!mam nadzieję że i takich znajdę do wykończeniówki jak coś będziesz miał to da znać -okolice Chooszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts