ggdh 03.05.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam, zacząłem zgłębiać temat pompy ciepła i ze względu na warunki glebowe na mojej działce nastawiam się na PC z wymiennikiem poziomym. Czytając forum (a raczej stopki użytkowników) ogarnąłem kilku producentów, ale zapewne to kropla w morzu... Czy mógłbym prosić o wpisanie użytkowanych przez Was modeli pomp według wzorca jak niżej? Może ułatwi to komuś wybór i wygodne porównanie dostępnych modeli. PRODUCENT ---------------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxMODEL ------------------------------------ xxxxxxxxxxxxxxxxMOC GRZEWCZA ---------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxCOP ---------------------------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxTYP DOLNEGO ŹRÓDŁA ------------ xxxxxxxxxxxxxxxxOGRZEWANA POWIERZCHNIA --- xxxxxxxxxxxxxxxxDATA INSTALACJI --------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxCENA NETTO --------------------------- xxxxxxxxxxxxxxxx Z góry wszystkim dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggdh 04.05.2017 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 04.05.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 PRODUCENT ---------------------------- SmartHeat MODEL ------------------------------------Bravour 008i MOC GRZEWCZA ----------------------od 2 do 9-10 (nie pamiętam, inwerter) COP ----------------------------------------dla B0W35 - 4,8 TYP DOLNEGO ŹRÓDŁA ------------ odwierty OGRZEWANA POWIERZCHNIA --- 230 m 2 DATA INSTALACJI --------------------- niech pomyślę... październik - listopad 2014? CENA NETTO ---------------------------nie mam zielonego pojęcia, jak każdy normalny człowiek płacę ceny brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts