Rumi123 04.05.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam serdecznie! ponieważ wielkimi krokami zbliża się upragniony moment odbioru mojego małego mieszkanka, coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad jego wystrojem. Największy problem wzbudza rozmieszczenie szafek w kuchni. Pomieszczenie nie jest za duże, a istniejący komin z odpływami dodatkowo komplikuje sprawę. Z najważniejszych rzeczy, które chciałbym aby się w niej znalazły są: - lodówka z zamrażalnikiem do zabudowy - piekarnik do zabudowy - płyta indukcyjna - zmywarka do zabudowy (koniecznie 60 cm) - kuchenka mikrofalowa do zabudowy - stół/ blat kuchenny/ barek Czy mogę prosić o Wasze propozycje dotyczące rozmieszczenia szafek? W załączniku przesyłam rzut pomieszczenia, wraz z najważniejszymi wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 04.05.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Mam podobne mieszkanie Zapraszam na mój dziennik. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?272476-Dziennik-Budowy-PIERWSZE-MIESZKANIE-architektki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.05.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rumi123 05.05.2017 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Ciekawa propozycja, dzięki! Muszę się zastanowić czy faktycznie nie skrócić ścianki dzielącej kuchni od korytarza...będzie trochę przestrzenniej. Czekam na kolejne propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rumi123 06.05.2017 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 (edytowane) Zastanawiam się nad przeniesieniem zlewu oraz zmywarki na druga ścianę (jak na załączonym zdjęciu)Z tego co widzę przyłącza wodne znajdują się jednak w takim miejscu, że może być z tym problem.Myślicie, że jest to wykonalne? http://s10.ifotos.pl/mini/IMG201609_aaanerr.jpg Edytowane 6 Maja 2017 przez Rumi123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.05.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Z przestawieniem zmywarki i zlewu nie powinno być żadnego problemu, odległość jest nieduża a odpływy od tych urządzeń znajdują się na tyle wysoko, że nie będzie to stanowić przeszkody. Proszę pamiętać, aby malując kuchnię użyć farby Kuchnia-łazienka, która właściwie zabezpieczy ściany przed działaniem wilgoci i pozostawi je pięknymi przez długie lata.Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts