tede80 04.05.2017 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Czy ktoś wie jakie są różnice w tych systemach? Któryś zdecydowanie lepszy od drugiego? Cena raczej ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 04.05.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Żaden z nich nie jest pompie do pracy potrzebny - zbędny wydatek. Pompę należy zaprogramować tak, żeby nie było potrzeby jej dotykać przez cały rok (chyba, że ktoś lubi;))Miałem IH podpięty przez 3 lata do pompy, przez pierwsze pół roku się jarałem, potem przez następne 2,5 roku nawet nie zajrzałem do aplikacji. Potem po aktualizacji, która występuje tam co parę miesięcy coś zaczęło szwankować z tym IH (taktował pompą) więc go odłączyłem i zaprogramowałem pompę timerem - działa całą zimę idealnie, więc IH nie zamierzam już podłączać, jak chcesz to odsprzedam za pół ceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 04.05.2017 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Bardziej zależy mi na statystykach zużycia prądu, działania pompy itd. czy w serii H można to robić bez tych adapterów? jeśli tak to ile dni wstecz można odtworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts