Pyxis 08.05.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Gdybym był CNC to bym Cie olał..... Nie kazdy kieruje sie w biznesie sentymentami i/lub sympatiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 08.05.2017 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) Gdybym był CNC to bym Cie olał..... To odpowiednio świadczy o Twojej osobie... dno Edytowane 8 Maja 2017 przez tede80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 08.05.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Nie wiem po co to napisałeś, ciebie i twoje wpisy większość olewa, zero pojęcia ale pierdolenia głupot pod dostatkiem Zero pojęcia w czym z czym? Twoje podejście jest odpowiednie. trujesz dupe kilku instalatorom potem upubliczniasz oferty i pytasz która lepsza.. Jakbyś miał pojęcie to wybrałbyś dobrze a tak nikt nic nie doradził jedyne mądre słowa przytoczył Pratchawiec. A ty publicznie targujesz się z CNC ja na jego miejscu pokazałbym ci środkowy palec i tyle i taki klient to nie klient a problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.05.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Zero pojęcia w czym z czym? Twoje podejście jest odpowiednie. trujesz dupe kilku instalatorom potem upubliczniasz oferty i pytasz która lepsza.. Jakbyś miał pojęcie to wybrałbyś dobrze a tak nikt nic nie doradził jedyne mądre słowa przytoczył Pratchawiec. A ty publicznie targujesz się z CNC ja na jego miejscu pokazałbym ci środkowy palec i tyle i taki klient to nie klient a problem. Z drugiej strony CNC sie nie odzywa bo jest z Gdanska, a do Małopolski ma kawałek drogi, ewentualne serwisy i naprawy nie byłyby opłacalne albo na pograniczu opłacalnosci. Jezeli na oferty w poblizu siedziby firmy to wiadomym jest ze je wybierze, a nie taką na drugim koncu kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 08.05.2017 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Zero pojęcia w czym z czym? Twoje podejście jest odpowiednie. trujesz dupe kilku instalatorom potem upubliczniasz oferty i pytasz która lepsza.. Jakbyś miał pojęcie to wybrałbyś dobrze a tak nikt nic nie doradził jedyne mądre słowa przytoczył Pratchawiec. A ty publicznie targujesz się z CNC ja na jego miejscu pokazałbym ci środkowy palec i tyle i taki klient to nie klient a problem. I to cię tak boli? Co cię to w ogóle interesuje? To nie wolno pytać o ofertę kilku wybranych instalatorów? Nie wolno pytać na forum czy elementy zawarte w ofertach są takie jak być powinny? Masz zryty beret, może przekwitasz, tobie w życiu nie wyszło i zatruwasz je innym? Nie dotyczy to ciebie to się nie odzywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 08.05.2017 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Panowie nie olewam tede80, tylko cały dzień dziś robota poza biurem. Swoją drogą walczyłem z 12 letnia pompą bezpośredniego odparowania, trochę serwisu trochę czynnika i znów działa Jedno ze starszych urządzeń tego typu jakie serwisowałem. Ale tak jak patrzyłem na tą studnię, automatykę, budowę i wykonanie, to faktycznie pompy zrobiły ogromny postęp heheh a i odnośnie moich wyjazdów do małopolski to robimy Małopolskę ale wtedy łączę to w 2 -3 montaże za jednym razem żeby nie jeździć do jednego klienta bo to faktycznie nieopłacalne. Dlatego wyjazdu na głębokie południe umawiam co najmniej 2 miesiące wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 08.05.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 I to cię tak boli? Co cię to w ogóle interesuje? To nie wolno pytać o ofertę kilku wybranych instalatorów? Nie wolno pytać na forum czy elementy zawarte w ofertach są takie jak być powinny? Masz zryty beret, może przekwitasz, tobie w życiu nie wyszło i zatruwasz je innym? Nie dotyczy to ciebie to się nie odzywaj. Interesuje bo przez takich jak ty jest tu tak jak jest taniej jeszcze taniej i jeszcze taniej a ten mi dał to za tyle teraz ty coś zaproponuj nie masz bladego pojęcia co kupujesz Pratchawiec widać nie dał ci do myślenia, dalej cie cena oślepia roszczeniowy polaczku albo teść dom sponsoruje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 08.05.2017 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Interesuje bo przez takich jak ty jest tu tak jak jest taniej jeszcze taniej i jeszcze taniej a ten mi dał to za tyle teraz ty coś zaproponuj nie masz bladego pojęcia co kupujesz Pratchawiec widać nie dał ci do myślenia, dalej cie cena oślepia roszczeniowy polaczku albo teść dom sponsoruje co? Aleś ty głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 08.05.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Trzeba się bardzo zastanowić, zatrudniając instalatora z drugiego końca kraju .Jak długo będziesz musiał czekać na niego w razie awarii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 08.05.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Interesuje bo przez takich jak ty jest tu tak jak jest taniej jeszcze taniej i jeszcze taniej a ten mi dał to za tyle teraz ty coś zaproponuj nie masz bladego pojęcia co kupujesz Pratchawiec widać nie dał ci do myślenia, dalej cie cena oślepia roszczeniowy polaczku albo teść dom sponsoruje co? To z nerwów, czy po prostu jesteś takim analfabetą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 08.05.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Trzeba się bardzo zastanowić, zatrudniając instalatora z drugiego końca kraju . Jak długo będziesz musiał czekać na niego w razie awarii.... No trzeba się zastanowić, ale co w przypadku kiedy w sąsiedztwie wyceniają te same pompy z montażem po kilka tysięcy drożej. Różnica raczej nie jest spowodowana pozłacanymi zaworami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 09.05.2017 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Jeżeli usługa jest znacznie tańsza od innych ofert na rynku , to jest wielce podejrzana , czy nie jest to przysłowiowa mina , bo co tanie to drogie ,Wg.mnie , instalator powinien być na wyciągnięcie ręki , podobnie jak mechanik auta. Ceny proponowane - to ceny do negocjacji Edytowane 9 Maja 2017 przez Andrzej5101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 09.05.2017 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Trzeba się bardzo zastanowić, zatrudniając instalatora z drugiego końca kraju . Jak długo będziesz musiał czekać na niego w razie awarii.... Przecież te pompy się nie psują a tak poważnie to w mojej okolicy nie ma autoryzowanego instalatora Panasonic, także zapytania ofertowe wysyłałem do firm w odległości minimum 200km od mojego miejsca zamieszkania, brałem pod uwagę doświadczenie oraz opinie o instalatorach. Mam hydraulika u mnie w mieście, który chciał mi zainstalować pompę PW Buderus, Panasonica też zainstaluje ale niestety nie ma autoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 09.05.2017 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 To trzeba się zastanowić nad wersją ;- hydraulik wykonuje całą instalacje tak jak chcesz, zgodnie ze sztuką ,- instalator dostarcza PC, montuje i uruchamia instalację, udziela gwarancję Proponuje przestudiować zalecenia kolegów o dużej wiedzy ; bobrow; Pratchawiec ; map78 ; plusfoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tede80 09.05.2017 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Z kolegami już korespondowałem Problem z hydraulikiem jest taki, że nie ma autoryzacji Panasonica czyli nici z gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 09.05.2017 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Hydraulik miejscowy wykona instalację poczynając od wyjścia z jednostki wewnętrznej PCNatomiast instalator z uprawnieniami ( jak najbliższy domu ) Panasonica , dostarczy PC, zamontuje ją , sprawdzi parametry ( wskazany ciepłomierz ) , wyreguluje i udzieli gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 09.05.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Jeśli instalator będzie prowadził swoją firmę uczciwie to odległości 200 km + w tych czasach nie są zadnym problemem. Mam kilku na miejscu - szkoda tylko, że nie mają zielonego pojęcia o pompach bo montowali w swoim życiu 2 albo ja mam być pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 09.05.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 [email protected] Proponuje poczytać przygody np; kolegi jogi1978 z uczciwym instalatorem w temacie ; Panasonic Aquarea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalgosc 09.05.2017 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Mam ten sam problem szukam na Lubelszczyźnie, ciekawe czy CNC montował w moich okolicach będzie z 800km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hook01 09.05.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 W kwestii instalatorów pod ręką. Znajomy brał pc atlatnica którą montował mu jego znajomy autoryzowany instalator atlantica, jak byłem ją oglądać to mówił że wszystko spoko przyjedzie kiedy będzie trzeba także przynajmniej o to się nie martwi. Tylko jak mu walnęła pompa tej zimy to mimo że instalator miał 3 km to jechał 2 tygodnie. Także reguły nie ma że jak blisko to zaraz przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts