Piotr Kraków 05.05.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Witam serdecznie wszystkich, od jakiegoś czasu nosze się z budową wiaty czy ktoś wie czy muszę gdzieś to zgłaszać? Zadaszenie wolnostojące 5m na 8m ma stać 1m od granicy działki z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł1987 05.05.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Od jakiegoś czasu nie potrzeba żadnych zgłoszeń , sprawa budowy zadaszenia stała się dość prosta. Interesowałem się tym tematem i znalazłem na YT filmik . Mam nadzieje, że pomogłem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 06.05.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam serdecznie wszystkich, od jakiegoś czasu nosze się z budową wiaty czy ktoś wie czy muszę gdzieś to zgłaszać? Zadaszenie wolnostojące 5m na 8m ma stać 1m od granicy działki z sąsiadem. ZGŁOSZENIE ! formę, treść " zgłoszenia " definiuje Ustawa Prawo Budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts