Konkret1910 06.05.2017 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam, mam dwa pytania. W dużym pomieszczeniu zrobiłem pokoj z dwóch ścianek gk, czyli mam scianke wolnostojacą.Czy podwieszając teraz sufit mogę profile ud30 wkręcić do profili cw, a te z ścian murowanych normalnie?. Jeśli tak czy użyć czegoś specjalnego?. drugie pytanie brzmi sufit podwieszony z drugiej strony tej sciany wkręcać profil ud30 do profili czy mogę zakończyć na cd 60? bo tam obramówke miałęm, teraz nie mam bo stworzyłem ten pokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1985 12.07.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Witam, w internecie znajduje sie duzo pomocnych artykulow dotyczacych sufitow podwieszanych i ich montazu. Ja ostatnio borykajac sie z problemami trafilem na http://www.material-budowlany.pl/zamontowac-sufit-podwieszany-montaz-krok-kroku - wpis okazal sie bardzo pomocny, moze znajdziesz tam jakies ciekawe porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts