benq7594 06.05.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam, kilka dni temu, nie wiadomo do konca w jakich okolicznościach podczas nieobecności mojej dziewczyny w wynajmowanym mieszkaniu przypalona została rama okienna ( właścicielka stwierdziła, że przez zostawione na parapecie lusterko ). Właścicielka domaga się wymiany całej ramy okna a wiem, że są to spore koszta, tym bardziej że jesteśmy studentami i nie posiadamy takich pieniędzy. Moje pytanie tutaj brzmi czy da radę to naprawić/zamaskować tak aby nie było to widoczne bez potrzeby wymiany całej ramy. Załączam zdjęcia, proszę poradę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.05.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Nie da się. Tzn możesz próbować to malować specjalistycznym lakierem ale czy efekt będzie zadowalający ? (wyobraź sobie, że masz przypalenie na parkiecie - to podobna sytuacja). Do wymiany jest skrzydło. Orientacyjny koszt - 100-200zł + nawet drugie tyle wymiana. W tej sprawie najlepiej kontaktować się z firmą która to okno wstawiała (będzie im najłatwiej dotrzeć do szczegółów zamówienia). Ps. To chyba nie jest okno Oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts