Bajkonur 06.05.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Jak na załączonym obrazku. Gładka faktura, jasny odcień, charakterystyczne pęcherzyki powietrza. Wygląda na solidny i estetyczny. Widziałem taki beton stosowany w murkach ogrodzeniowych i konstrukcjach drogowo-mostowych ale nie wiem co to za rodzaj betonu. Niestety tam gdzie kupiłem te prefabrykaty nie chcieli mi udzielić odpowiedzi.https://zapodaj.net/images/25741387e06a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papaya 06.05.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 wygląda na SCC - samozagęszczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajkonur 06.05.2017 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Extra A czy taki beton nada się do całości ogrodzenia, w tym i osadzenia słupków w nim? Polecajcie inne godne uwagi, niekoniecznie tanie rodzaje betonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts