2king 06.05.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam. Macie jakiegoś architekta godnego polecenia (Kraków, gmina Zabierzów)? Kogoś z ciekawymi pomysłami, sprawdzonego? Szukam kogoś do zaprojektowania dobudowy do domu-kostki. Obostrzenia MPZP wymuszaja dach dwuspadowy pod kątem 37-45 stopni. Ja mam dom z prawie płaskim dachem i tutaj pojawia się problem: jak to wszystko połączyć by było estetycznie, funkcjonalnie i zgodnie z przepisami. Proszę o namiary. Może ktoś z Was będzie mógł pochwalić się swoimi realizacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 10.05.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Może coś w tym stylu: http://www.archdaily.com/866849/wohnhaus-am-hainerweg-jop-architekten?utm_medium=email&utm_source=ArchDaily+List Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 29.06.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Witam. Macie jakiegoś architekta godnego polecenia (Kraków, gmina Zabierzów)? Kogoś z ciekawymi pomysłami, sprawdzonego? Szukam kogoś do zaprojektowania dobudowy do domu-kostki. Obostrzenia MPZP wymuszaja dach dwuspadowy pod kątem 37-45 stopni. Ja mam dom z prawie płaskim dachem i tutaj pojawia się problem: jak to wszystko połączyć by było estetycznie, funkcjonalnie i zgodnie z przepisami. Proszę o namiary. Może ktoś z Was będzie mógł pochwalić się swoimi realizacjami? - sprawdź, czy w PM nie ma "dopuszczenia" dla dachu płaskiego dla obiektów istniejacych, rozbudowywanych " jak to wszystko połączyć by było estetycznie, funkcjonalnie i zgodnie z przepisami ? " - to zadanie architekta ... i projektantów branżowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwaga 24.08.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Również poszukuje architekta, praktycznie ten sam cel - rozbudowa i inwentaryzacja kostki i też w Zabierzowie. Czy udało się pozyskać kogoś do współpracy ? Ktoś do polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapia 02.01.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Dzien dobry, Udało się Państwu przeprowadzic te projekty? Z jakim rezultatem:)? Właśnie kupiliśmy naszą kostkę i zaczynamy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts