ezg2014 06.05.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Jestem początkujący. Nie wiem, czy dobrze nazwałem urządzenie, o które mi chodzi. Chciałbym zadbać o trawnik i usunąć z niego to wszystko , co zostało po zimie. Podobno wtedy trawnik lepiej "oddycha". Czy tak? Wiem, że można to wygrabić ręcznie, ale szukam takiego urządzenia, które poza tym wszystkim, co powyżej miałoby jeszcze kosz, gdzie ten cały trawnikowy syf zbierałby się. Czy potrzebuję aeratora/wertykulatora? Co polecacie? Na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagorski-tomasz 07.05.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Wszystko zależy jaki masz areał i czy potrzebny ci elektryczny czy spalinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 08.05.2017 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Ok. 700m2 trawnika. Nie jestem pewien czy elektryczny czy spalinowy. Chyba spalinowy wygodniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts