karol88 07.05.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 W piątek około godziny 21 położyłem fugę Mapei epoksydową w kafelkach pod prysznicem, wcześniej przygotowałem zaprawę tak jak jest napisane na opakowaniu. Obciążenie ruchem pieszym po 24 godzinach. Dzisiaj fuga jest jeszcze jakby trochę plastyczna - czuć przy dotknięciu. Czy to jest normalne, czy powinienem się obawiać? Używać można jej po 4 dniach jak podaje producent ale czy ona już nie powinna być twarda? Czy tak długo schnie. Boje się że coś źle zrobiłem. Może miał ktoś podobną sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 14.05.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Czy aby na pewno zastosowałeś się do zaleceń producenta co do przygotowania fugi i podłoża?? W jaki sposób przygotowałeś fugę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts