janekdarf456 08.05.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Kupujecie pewnie sporo roznych ekogroszków w workach. Czy tez zauwazyliscie roznice w jakości w zaleznosci od miejsca w których jest kupowany? Mam wrazenie sa lepsi i gorsi kolejni posrdnicy. Czy to możliwe żeby tak różnicowali sort. Sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4darko 10.05.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 (edytowane) Kupujecie pewnie sporo roznych ekogroszków w workach. Czy tez zauwazyliscie roznice w jakości w zaleznosci od miejsca w których jest kupowany? Mam wrazenie sa lepsi i gorsi kolejni posrdnicy. Czy to możliwe żeby tak różnicowali sort. Sam już nie wiem To sa sezonowe roznice spowodowane pogoda w miejscu wydobycia, transporem i warunkami w których jest przechowywany. Roznice mogą tez być widoczne pomieszy porami roku – zima mokry latem suchy-ale często i zwietrzaly i szybko się placy. Ja tam wole najbardziej tej jesienny. [spamer]utrzymuje staly dość wysoki poziom. Bez roznicy gdzie kupuje intrnet czy amrket zawsze jest bardzo podobny jakościowo. W zasadzie najważniejszy ze wysokoloryczny. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts