dubi1985 09.05.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Witam, chciałbym zapytać Was czy jest sens wymiana drzwi przy takim uszkodzeniu? uszkodzenie powstało albo podczas montażu albo podczas transportu, jeszcze przed połączeniem dostawki do drzwi ( ponieważ widać że uderzone zostały nie tylko z zewnątrz co widać na zdjęciu lecz wewnątrz ) dodam ze drzwi kosztowały grube pieniądze ;/ a ten 2,3 cm defekt rzuca się w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 09.05.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 składaj reklamacje - może zamiast wymiany zaproponują Ci trochę PLN w ramach zadośćuczynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dubi1985 10.05.2017 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Dzięki za opinię. Zgłosiłem ten fakt, reklamacji to nie podlega, ale sprzedawca poinformował mnie że między dostawką a drzwiami montują maskownicę, i w tym przypadku zrobią to u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.05.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Co to za firma, która miga się od odpowiedzialności. Piszesz, że drzwi drogie czyli jak drogie i co z tego wynikło? Nic. Brak zainteresowanie klientem, który kasę wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts