Zielony Inwestor 10.05.2017 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 WitamCzy niebieska piana Flexifoam ma przy montażu okien same zalety, czy są miejsca gdzie standardowa pianka może być lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.05.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Tak, mi np. nie pasuje w Flexi to, że w typowy dla Soudala sposób przyrasta, Przy montażu z foliami wolę inną markę pianek, które są gęstsze i bardziej stabilne w aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.05.2017 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Mam nadzieję, że nie piszesz o WhiteTeQ Quattro z Ceresita. Jest gęstsza i inaczej puchnie w porównaniu do Soudala. Mi totalnie nie podeszła. Poza tym lekko 1/3 została w puszcze. Dodatkowe grzanie na piecu u Klienta pozwoliło zejść do 1/4 tego co pozostało. Gaz się skończył i tyle było z aplikacji. Oczywiście piszę tu po użyciu całego kartonu tej piany, a nie po jednej puszcze.Może to kwestia przyzwyczajenia? Sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.05.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Nie, Ceresit nie jest moim ulubieńcem (kanał dystrybucji mi nie po drodze), chociaż faktycznie wydawał się gęsty (wnioski po kilku puszkach). Ja używam materiałów GU. Ale Suoudal i jego Flexi także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 16.05.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Masz na myśli tą:http://mongutage.pl/PianapistoletowaGUB3750ml-208.html Nie pamiętam czy ją miałem czy nie. Ot pustka w głowie po tych kilku cieplejszych dniach. Może na jakiś starych zdjęciach poszukam czy nie stoi gdzieś na montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.05.2017 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Nie, to jest "zwykła". Używam do drzwi wewnętrznych. Jest tam wersja B2. Kiedyś mówiono o lepszej klasie zapalności, ale teraz ma opis "większa szczelność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.05.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Dzięki - muszę zobaczyć ją sobie, bo na prawdę nie pamiętam czy używałem czy nie. Fotek nie miałem czasu przeglądać, bo jak sam wiesz - ciepło jest i chętnych na montaż więcej, więc jest co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts