maciej275 11.05.2017 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Jakiś czas temu po wyłożeniu kamieniem schodów spod granitowych płyt wypłukiwał się klej, który zasechł. Nie wiem jak się go pozbyć. Szlifować? Czy znacie jakiś inny sposób sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 11.05.2017 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Jak to zeszlifujesz lub w jakikolwiek inny sposób usuniesz te wykwity , to zlikwidujesz skutek . Problem pojawi się wraz z kolejnymi deszczami . Pod płytami masz pustki . To jest przyczyna wykwitów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba900115 14.05.2017 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Jaki klej został zastosowany przy tych schodach?? Wina moim zdaniem leży po stronie wykonawcy... Możesz doczyścić te białe wykwity, zaimpregnować specjalnym impregnatem i położyć silikon, wiadomo materiały do kamieni naturalnych żeby nie było większych niespodzianek. Nie mogę dać gwarancji,że na 100% problem zniknie, aczkolwiek kiedyś byłem na reklamacji dosyć znanej firmy w moich stronach z tym,że to był czarny granit aczkolwiek kiedyś spotkałem właściciela i powiedział,że na razie nic nowego się nie pojawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts