Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowy reaktor jądrowy klasy180.

Dariusz Nowak

Recommended Posts

Tylko COP =5 utrzymuje się do nie więcej niż (-) 5 stopni.

Potem następuje spadek do COP=2 a w końcu przejście na grzałkę z COP=0.85 (*).

W naszym reaktorze COP jest stałe, ponadto funkcjonuje w oparciu o tani prąd nocny. :stirthepo

Tylko w pc gruntowej inwerter

temperatura w DZ w zasadzie nigdy nie spada poniżej +3*C :D . Zaczynam sezon grzewczy( październik ) mam 14*C DZ , kończę sezon grzewczy ( marzec ) mam +3*C Grzałka się nigdy nie włącza bo jej nie ma . :D , Jak miałbym ochotę to też mogę pc gonić tylko w taniej taryfie , więc cop 5 też może funkcjonować w oparciu o tani nocny prąd :D

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Już nie wiem koto sobie jaja robi ja czy Ty.

Zadał Wacpan pytanie to odpowiedziałem.

Woda przewirowana przez reaktor ma strukure kryształu a tym samym dużą pojemność energii która może służyć do celów leczniczych.

Poza tym promieniowanie tachionów może skutecznie leczyć różne choroby.

[moderowano]

Edytowane przez Tomaszs131
Link reklamowy niezgodny z regulaminem PP.

Da się, da się.

Z tym że to nie jest docelowa maszyna, jej moc choć kilkadziesiąt razy większa od energii dobrych bioenergoterapeutów, jest jeszcze nie wystarczająca do chorób terminalnych.

Dla lepszego porównania dodam że moc reaktora ze silnikiem 7.5 kW jest 70 miliardów razy wieksza niż Wielkiego Zderzaka Hadronów (LHC).

W przygotowaniu mamy znacznie bardziej bombowe urządzenia i być może pokażemy je już w roku przyszłym. :confused:

Da się, da się.

Z tym że to nie jest docelowa maszyna, jej moc choć kilkadziesiąt razy większa od energii dobrych bioenergoterapeutów, jest jeszcze nie wystarczająca do chorób terminalnych.

Dla lepszego porównania dodam że moc reaktora ze silnikiem 7.5 kW jest 70 miliardów razy wieksza niż Wielkiego Zderzaka Hadronów (LHC).

W przygotowaniu mamy znacznie bardziej bombowe urządzenia i być może pokażemy je już w roku przyszłym. :confused:

Redakcjo proszę oddajcie Nowakowi kasę za profil płatny

Redakcjo proszę oddajcie Nowakowi kasę za profil płatny

Trzeba jednak przyznac Nowakowi ze jest duzo bardziej cwany od TB, wystarczyło wykupic PP i juz mozna pisac androny, TB pozałował tych paru złotych i jest na niekonczoncych sie wakacjach od tego forum.