Garażowiec1719514970 22.06.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Tylko COP =5 utrzymuje się do nie więcej niż (-) 5 stopni. Potem następuje spadek do COP=2 a w końcu przejście na grzałkę z COP=0.85 (*). W naszym reaktorze COP jest stałe, ponadto funkcjonuje w oparciu o tani prąd nocny. :stirthepo Tylko w pc gruntowej inwerter temperatura w DZ w zasadzie nigdy nie spada poniżej +3*C . Zaczynam sezon grzewczy( październik ) mam 14*C DZ , kończę sezon grzewczy ( marzec ) mam +3*C Grzałka się nigdy nie włącza bo jej nie ma . , Jak miałbym ochotę to też mogę pc gonić tylko w taniej taryfie , więc cop 5 też może funkcjonować w oparciu o tani nocny prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 06.07.2017 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Wkrótce grzanie na taniej taryfie może stać się podstawowym sposobem produkcji ciepła, o ile ludzie pójdą po rozum do głowy.[moderowano] Edytowane 6 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy niezgodny z regulaminem PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 06.07.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Już nie wiem koto sobie jaja robi ja czy Ty. Zadał Wacpan pytanie to odpowiedziałem. Woda przewirowana przez reaktor ma strukure kryształu a tym samym dużą pojemność energii która może służyć do celów leczniczych. Poza tym promieniowanie tachionów może skutecznie leczyć różne choroby. [moderowano] Edytowane 6 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy niezgodny z regulaminem PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 06.07.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Do celów grzewczych są po jednym w Szwajcarii i Polsce. Reaktorów nie patentuje się ze względu na tajemnicę zapalnika. Wielu próbowało zbudować taki ale sie nie udało. ten filmik wygląda mi jak " Kazik na ch* żeś tą starą pompę do wody do bojlera podłączył..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 06.07.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 .... Woda przewirowana przez reaktor ma strukure kryształu a tym samym dużą pojemność energii która może służyć do celów leczniczych. Poza tym promieniowanie tachionów może skutecznie leczyć różne choroby. .... Nagroda Nobla murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.07.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie wiem, czy to się da leczyć... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 07.07.2017 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Da się, da się. Z tym że to nie jest docelowa maszyna, jej moc choć kilkadziesiąt razy większa od energii dobrych bioenergoterapeutów, jest jeszcze nie wystarczająca do chorób terminalnych. Dla lepszego porównania dodam że moc reaktora ze silnikiem 7.5 kW jest 70 miliardów razy wieksza niż Wielkiego Zderzaka Hadronów (LHC). W przygotowaniu mamy znacznie bardziej bombowe urządzenia i być może pokażemy je już w roku przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 07.07.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie wiem, czy to się da leczyć... Adam M. Nie, ten przypadek jest beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 07.07.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 ma płatny profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.07.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Da się, da się. Z tym że to nie jest docelowa maszyna, jej moc choć kilkadziesiąt razy większa od energii dobrych bioenergoterapeutów, jest jeszcze nie wystarczająca do chorób terminalnych. Dla lepszego porównania dodam że moc reaktora ze silnikiem 7.5 kW jest 70 miliardów razy wieksza niż Wielkiego Zderzaka Hadronów (LHC). W przygotowaniu mamy znacznie bardziej bombowe urządzenia i być może pokażemy je już w roku przyszłym. Redakcjo proszę oddajcie Nowakowi kasę za profil płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 07.07.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Redakcjo proszę oddajcie Nowakowi kasę za profil płatny Trzeba jednak przyznac Nowakowi ze jest duzo bardziej cwany od TB, wystarczyło wykupic PP i juz mozna pisac androny, TB pozałował tych paru złotych i jest na niekonczoncych sie wakacjach od tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.07.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 ten filmik wygląda mi jak " Kazik na ch* żeś tą starą pompę do wody do bojlera podłączył..."On nie "wygląda" tylko tak było. Stara pompa robi za reaktor jądrowy "klasy" 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.07.2017 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Mógł chociaż w jakąś obudowę zainwestować... Taką pompę miał dziadek, wyciągał ją, jak mu gulik przebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 07.07.2017 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Zamiast prymitywnego hejtu czekam na bardziej merytoryczne pytania odn. reaktora. Np. czy urządzenie jest bezpieczne radiacyjnie i dlaczego można przy jego pomocy leczyć różne choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.07.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Obawiam się, ze leczy złudzenia ale generuje inne choroby. Wystarczy, ze poczytałem a już mam tachionofobię... Utrata kasy z prędkością nadświetlną, stale rosnącą.... Brrrr.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.07.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 @Dariusz Nowak A nie myślałeś o zgłoszeniu urządzenia na zbliżający się Dziewiąty Kongres Futurologiczny w Nounas.Jakbyś miał kłopot to mam kontakt telepatyczny do Ijona Tichy'ego. Pomoże się teleportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 07.07.2017 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 KOMUNIKAT Od 10.07 obowiązują nowe rabaty od ceny 15.000: 20% dla firm instalacyjnych i handlowych 20% dla osób które wspólnie, po dobrosąsiedzku będą chciały ogrzać 2 domy 20% dla chcących wykorzystać urządzenie również w celach leczniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.07.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Rabaty można łączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 07.07.2017 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.07.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Niestety nie. To w jakiej cenie zakupią urządzenie od firmy instalacyjnej osoby ogrzewające dwa domy i jednocześnie chcące wykorzystać je do "celów zdrowotnych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts