aniutkas 08.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 witam wszystkich planujemy z mezem budowe na wiosne, niestety ze wzgledu na odleglosc musi byc to dom wybudowany w technologi szybkiej myślimy o domu z drewna .Czy ktos budowal taki dom(jakie wrazenia) i czy ktos zna firme interdom- czy sa solidni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 mieczotronix zachwala unijnego wykonawcę: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31721&postdays=0&postorder=asc&highlight=uwierzycie&start=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 09.09.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Tych ludzi nie znam - ale alternatywnie zob. strone Wolf, lub Wolfsystem. To zachodnia firma, ale fabryke maja tez w Polsce - w Siemianowicach Slaskich - bylem tam, oglądałem - bardzo precyzyjne i perfekcyjne wykonanie, dużo projektow gotowych, kilka domów tygodniowo stamtąd wyjeżdza (w kawalkach, do poskładania). Odbiorca jest odpowiedzialny za przygotowanie fundamentu wg ich projektu, a oni przyjadą i postawią wszystko na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 09.09.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Strona wolfsystem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freudek 04.02.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witaj, ostatnio mejlowałem z tą firmą , ale nie zrobiła dobrego wrażenia. 1. osoba prowadząca korespondencję ze strony interdom, nie ujawniła swojej tożsamości (pomimo prośby w liście) 2. pomimo 2-krotnej prośby nie otrzymałem projektu umowy wraz z określeniem co wchodzi w zakres "pod klucz". 3. nie posiadają domu wzrocowego, ani nie umożliwiają wglądu w efekty swojej pracy (zakładam, że nie ma się czym chwalić Podsumowując, pierwsze wrażenie MARNE. Jeżeli proces realizacyjny wygląda tak jak obsługa Klienta, to NIE POLECAM. pozdrawiam i owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Spodobała mi się oferta Interdomu i Wasze przemyślenia trochę mnie wystraszyły. Czy rzeczywiście ma ktoś z Was doświadczenia z tą firmą? Przed chwilą dodzwoniłam się do nich i pan odbierający telefon, przedstawił się, więc może nie jest tak źle? Teraz czekam na info mailowe od nich. A może ktoś z Was wie, gdzie w okolicach Krakowa stoją zbudowane przez nich domy? Np. ten kanadyjczyk z indywidualnego projektu jest bardzo ładny, ale namiarów na niego podać nie mogą: http://www.interdom.pl/pl/img/proj02c.jpg http://www.interdom.pl/pl/img/proj02b.jpg Chętnie zobaczyłabym któryś w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts